Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Alla hallar stängs - Hårdare restriktioner"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Alla hallar stängs - Hårdare restriktioner


På måndagen 21 december kom Svenska Basketbollförbundets tolkningar av de senaste (18 december) restriktionerna från regeringen kopplat till covid-19. Restriktioner som innebär att alla verksamhet utöver elitverksamheten pausas till 24 januari. '

Med de nya restriktionerna som kommit har föreningarna fått besked att Umeå Fritid stänger alla inomhusanläggningar från och med idag 21 december, endast yrkesverksam elitidrott får bedrivas i lokalerna. Beslutet gäller tills vidare men som kortast till och med 24 januari 2021. Lokalbokningen har avbokat alla tider i inomhusanläggningarna med undantag för elitverksamhet.

Läs hela nyheten på umea.se/foreningsliv

SBBF:s tävlings-och träningsrekommendationer 21 dec 2020 - 24 jan 2021

Inomhusträning

Svenska Basketbollförbundet rekommenderar inte inomhusträning oavsett ålder på deltagare. Yrkesmässig utövning (SBL herr och SBL dam) kan dock fortsätta.

Utomhusträning

Svenska Basketbollförbundet gör bedömningen att informationen är för knapphändig för att en rekommendation ska kunna ges.

Coronaviruset - Svenska Basketbollförbundet

Inga nyheter är skapade

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

Kränkning-Banner 320x320.jpg

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Västerbottens BDF
Gammliavägen 5
903 42 Umeå

Kontakt:
Tel: +46737758902
E-post: admin@vbdf.se

Se all info