Hoppa till sidans innehåll

Klubbdomare


För att få döma som Klubbdomare krävs säsongen 2018-2019 lägst Grundkurs och att domaren medverkat på en clinic där bland annat nya regler och tolkningar tas upp.

WBDF har arrangerat två allmänna clinics inför seriestarten, men det finns möjlighet att en/flera föreningar bokar upp egna clinics under säsongen. Föreningar som vill arrangera egna clinics mailar This is a mailto link.

De Klubbdomare som har Steg 1/Nivå 1-utbildning och vill döma fler matcher än som Klubbdomare i den egna föreningen kan höra av sig för att bli Distriktsdomaraspirant. Dessa dömer då både som Klubbdomare och får nomineringar av WBDF som Westradomare.

Tanken med Distriktsdomarapirantgruppen är att dessa domare efter att ha skaffat sig erfarenhet skall utbilda sig vidare genom att gå Nivå 2 Domare och därefter ingå i Distriktsdomargruppen.

Återkom gärna till domare.wbThis is a mailto link om kontaktuppgifter ändras, ska kompletteras eller om ni vill/inte vill ingå i Distriktsdomaraspirantgruppen.

Vi hjälper även till att göra en utbildningsplan för dig som vill vidareutbilda dig som domare.

Viktigt är att klubbtillhörigheten för domarna stämmer, se Kontaktuppgifter Domare. Om den ändras, skicka oss ett meddelande till This is a mailto link.

Uppdaterad: 09 SEP 2018 16:31 Skribent: Laszlo Csiszér

SpaldingWestrasHemsida

BasketshopSeWestrasHemsida

SpaldingBasketshopCupWestrasHemsida

 Bildresultat för instagram

 

 

Postadress:
Westra Sveriges BF
Ängåsvallen
421 47 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0704402713
E-post: westrabasket@westrab...

Se all info