Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till EBC i Ale 13 december förlängs – plats finns kvar

27 NOV 2014 10:45
Välkomna till EBC och Ale Basket kl.10-15 i Ledethallen den 13 december. Nedan hittar ni en översikt över anmälda lag och information om arrangemanget. Anmälningstiden förlängs till fredag 5 december. För att följa brandskyddet kan Ale tar emot max 80 barn. Det finns plats kvar, först till kvarn gäller. Det är viktigt att få en uppskattning av antal spelare som följer med. Vänligen meddela antal spelare i era lag i samband med anmälan till This is a mailto link om ni inte redan har gjort det.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2014 10:54

Anmälda lag EBC 13 december 2014

Ale Basket P+F 05-…(ca 8 spelare)

Lindome F+P 05-…(ca 12 spelare)

Onsala P05-07 (ca 7 spelare)

Högsbo Lions P06-07 (ca 10)

Kungsbacka P+F 06-07 (?)

Onsala F05-07 (7 spelare)

 

Välkommens hälsning från Ale Basket

Välkomna till Ale Basket kl.10-15 i Ledethallen, belägen längs med R45:an i höjd med Alafors. För vägbeskrivning till hallen v.g. se länken.

Vi kommer att hålla till både i Idrottshallen och i lokal på skolan jämte hallen. Ta gärna med överdragskläder och bra skodon att ha vid förflyttningen och utomhusaktivitet. Alla deltagare kommer att få spela 3 matcher i blandade lag.

Vi kommer att inleda dagen med ett Luciatåg där de barn som vill vara med är välkomna att medverka. Obs! vi använder inga levande ljus i Luciatåget.

Det kommer att finnas café och även lättare förtäring som hamburgare/korv att köpa. Halva gänget kommer att ha lunchpaus kl.11.30 och andra halvan äter kl.12.00. OBS! Förbud att ta med nötter och mandel in i skollokal och idrottshall.

Då vår hall inte är så stor och har ett maxantal på 150 personer i hallen samtidigt, pga. brandskyddet, är det viktigt att vi får deltagarantal på barnen för planering av dagen på bästa sätt. Vi kan max ta emot 80 barn. Därför är det så viktigt att få en uppskattning av antal spelare som följer med. Vänligen meddela antal spelare i era lag i samband med anmälan till This is a mailto link om ni inte redan har gjort det.

Om ni har frågor innan arrangemanget så är ni välkommen att  kontakta Ale Basket direkt via mail: This is a mailto link

Hjärtligt välkomna till Ale Baskets basketdag för de yngsta basketentusiasterna.

Skribent: Petra Gläser

SpaldingWestrasHemsida

BasketshopSeWestrasHemsida

SpaldingBasketshopCupWestrasHemsida

 Bildresultat för instagram

 

 

Postadress:
Westra Sveriges BF
Ängåsvallen
421 47 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0704402713
E-post: westrabasket@westrab...

Se all info