Hoppa till sidans innehåll

Några Covid-påminnelser

29 SEP 2020 11:31
Några viktiga saker att tänka på framöver för att underlätta arrangemangen....
  • Skapad: 29 SEP 2020 11:31

Utifrån våra egna observationer ute i hallarna och de rapporter som vi fått in, kan vi konstatera att det i stort sett fungerat bra med Covid-anpassningen i samband med matcher.

Stort tack till alla arrangörsföreningar och lag!!

Några viktiga saker att tänka på framöver för att underlätta arrangemangen

Lagen har INTE tillgång till omklädningsrum i matchhallen (vi rekommenderar att omklädningsrummen är låsta) och ombyte sker därför hemma innan avresa till matchen. Samma sak gäller ombyte/dusch efter matchen.

För att undvika trängsel i korridorer/entréer till hallarna ber vi lagen att anlända till hallen 35-40 minuter innan match.

Lagen får inte värma upp i anslutande utrymmen och har normalt tillgång till uppvärmning i hall 30 minuter innan match och först efter det att de som spelar match/tränar innan har lämnat hallen.

Efter match, lämna hallen så fort som möjligt, så att deltagarna i nästkommande match kan komma in i hallen.

Slutligen, underlätta för arrangörsföreningen och dess hallvärd genom att respektera regeln om att maximalt fem personer per lag har tillträde till hallen i samband med match.

Informera föräldrar och andra supportrar om detta så hallvärdarna slipper ta diskussioner med personer som inte får komma in i hallen.

Det är självklart tråkigt att vi inte kan ha publik men vi hoppas att alla har överseende med de restriktioner som finns så att vi kan genomföra årets seriespel på ett säkert och bra sätt.

Tack för er förståelse och hjälp!!

Skribent: Michael Malm
E-post: Adressen Gömd

SpaldingWestrasHemsida

BasketshopSeWestrasHemsida

SpaldingBasketshopCupWestrasHemsida

 Bildresultat för instagram

 

 

Postadress:
Westra Sveriges BF
Ängåsvallen
421 47 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0704402713
E-post: westrabasket@westrab...

Se all info