Hoppa till sidans innehåll

KFUM Göteborg tog hem gruppsegern i RM

22 NOV 2011 15:10
Avancemang till tredje rundan låg i potten när omgång 2 av RM herrar U15 avgjordes i Idrottshögskolan 19-20 november och arrangörsklubben KFUM Göteborg tog emot Lugi, Brahe och Borås.
  • Skapad: 22 NOV 2011 15:10

- Från och med nu har man inte råd med misstag för då finns risken att man åker ur, sa KFUM Göteborgs coach Sinisa Stojanov före lagets första match. Misstagen blev tillräckligt få för attt KFUM skulle gå obesegrade genom omgången efter att i gruppfinalen ha slagit tillbaka Borås med 82-65 efter storspel av planens gigant Johannes Palmeby.

Palmeny svarade för hela 38 poäng och var tillsammans med med Jose Valdiva och Gabriel Blomqvist framträdande i KFUM Göteborg.

- Jag tycker vi höjde oss en klass under helgens spel, och det var viktigt inte minst inför nästa omgång som blir mycket svårare. Vi har en bra chans att ta oss till Final 8 om samtliga spelare jobbar hårt de kommande två månaderna och håller sig friska och krya, avslutar Stojanov som tyckte att nyckeln till gruppsegern fanns att hitta i den goda atmosfären och lagkänslan bland spelarna.

KFUM Göteborgs lag i RM HU15

Skribent: Michael Malm

SpaldingWestrasHemsida

BasketshopSeWestrasHemsida

SpaldingBasketshopCupWestrasHemsida

 Bildresultat för instagram

 

 

Postadress:
Westra Sveriges BF
Ängåsvallen
421 47 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0704402713
E-post: westrabasket@westrab...

Se all info