Hem / Östersund Basket Ungdom söker coacher till säsongen 2022-2023

Östersund Basket Ungdom söker coacher till säsongen 2022-2023

Östersund Basket Ungdom vill skapa Sveriges bästa miljö för spelarutveckling och söker därefter ytterligare kompetens för att bygga upp vår ledar- och coachstab!

Som förening värdesätter vi engagemang, mod och glädje i hela vår verksamhet. Inför säsongen 2022-2023 implementerar vi även vår nya modell för sportslig utveckling och fostring av vår nya generation spelare.

Vi söker efter ledare och coacher som är över 14 år gamla och äldre. Vi letar i första hand efter ledare och coacher med egen erfarenhet av spel och träning samt är passionerad och bryr sig om utveckling med ett extra fokus på barn och ungdomar. Vi välkomnar även mindre erfarna som vill lära sig mer. Vi kompletterar ditt ledarskap och coachande med utbildningar från Svenska Basketboll Förbundet, externa utbildningar och en samverkan med coachgrupper och sportchef. 

Kontakt

Om du vill vara med i basketfamiljen i Östersund och ingå i ett av våra coachteam så skickar in din ansökan till This is a mailto link. Beskriv vem du är, din situation, och din erfarenhet med ledarskap. Vi matchar dig med en situation som fungerar för båda parter! 

Frågar eller funderingar välkomnas till This is a mailto link eller 072-72 66 66 4