Hem / Digitala Matchprotokollet - Äntligen här

Digitala Matchprotokollet - Äntligen här

Det nya digitala matchprotokollet är äntligen här. Framtaget tillsammans med Profixio för att förenkla för alla eldsjälar som hjälper till med sekretariatet på våra ungdomsmatcher.

I lördags, den 3 september, fick våra distrikt ett efterlängtat mejl att det nya digital matchprotokollet är redo för lansering och användning.

Tillsammans med Profixio har arbetet med protokollet pågått sedan våren 2022. Det intensifierades efter semestern, för att i slutet på augusti finslipas på tillsammans med en testgrupp. Testgruppen bestod av både unga, gamla, erfarna och oerfarna från både föreningar och distrikt.

Protokollet är helt integrerat i Profixio och är enkelt att använda och ger fans och andra intresserade en möjlighet att följa matchen från distans.

Matchprotokollet ska användas i distriktens samtliga ungdoms- och seniorserier. Även USM- matcher ingår i denna säsongs implementeringsfas.

Två instruktionsfilmer och en manual är framtagen för att hjälpa våra klubbar och eldsjälar med denna del av funktionärsrollen.

Den som är nyfiken, eller som redan nu vill börja öva, kan logga in på sin profil i Profixio och köra en träningsmatch eller två.

https://www.profixio.com/app/login ->->MANUAL<-<- 

Video 1: Digitalt matchprotokoll inställningar

Länk: https://public.3.basecamp.com/p/FkwcVpw9gxro2VNqUZeXPSKX

Video 2: Digitalt matchprotokoll

Länk: https://public.3.basecamp.com/p/moZjoJdvYQLXX9PKNLvNqosF