Hem / SBBF söker Vikarierande Tävlingskoordinator

SBBF söker Vikarierande Tävlingskoordinator

Svenska Basketbollförbundet söker en tävlingskoordinator på vikariat

En av vår medarbetare kommer att gå på föräldraledighet under januari månad och vara hemma minst sex månader efter födseln. Vi söker därför dig som är en driven administratör och vill jobba med tävlingsfrågor tillsammans med övriga medarbetare på vårt förbundskansli.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att guida och hjälpa våra förbundsserieföreningar i tävlingsfrågor och i de administrativa verktyg som vi använder, samt att planera slutspel och schemaläggning för nästkommande säsong. Andra uppgifter du kommer att hantera är bland annat:

- Licenser

- Matchflyttar

- Domar- och kommissarierapporter

Förkunskaper och erfarenhet

Du ska vara strukturerad, noggrann, serviceinriktad och gilla att arbeta i team. Uppgifterna du ska hantera är stundtals tidspressade och kräver en person som gillar att ha flera bollar i luften.

Du behöver vara väl förtrogen med Officepaketet, främst Word, Excel och Powerpoint. Vi tror att erfarenhet från serviceinriktat arbete med mycket kundkontakt är meriterande, och det är en fördel om du arbetat med någon form av tävlingsadministration i tidigare uppdrag. Du bör ha goda kunskaper i att uttrycka dig i både tal och skrift, på svenska och engelska.

Anställningsform

Vikariat, tidsbegränsad visstidsanställning i 8 månader.

Tillträde

Start den 1 december eller efter överenskommelse.

Lön

Efter överenskommelse.

Kontaktperson

Ansökan (CV + Personligt Brev) och frågor skickas till Olle Lundén, Tävlingsansvarig 08-699 63 11 alternativt This is a mailto link