Hem / FÖRBUNDET / Event

Event

Monica Söderberg

08-699 63 14 
This is a mailto link

Jag heter Monica Söderberg och är eventansvarig på Svenska Basketbollförbundet. Jag jobbar mot kommuner, destinationsbolag, arenor och föreningar för att sy ihop våra event på bästa sätt. Kontakta gärna mig om du har frågor men kolla dokumenten på denna sida först!

Svenska Basketbollförbundet jobbar efter en eventstrategi där många kommuner kan bli samarbetspartners till oss. Det är en bred spridning på dessa events i form av ålder, nationellt eller internationellt, tidpunkt på året, deltagare, publik, inresande och mycket mer.

Vi hoppas att många är intresserade av basket som sport och vår målgrupp. Titta igenom vår presentation av basketevenemang de kommande åren. Basketsporten växer stadigt i Sverige och det ökade antalet events vi kan genomföra är både ett kvitto på det samt en garant för att vi växer ytterligare. Varje framgångsrikt event vi genomför tillsammans med en kommun och lokala föreningar gör ju att vi växer ytterligare. Här finner du de evenemang som SBBF planerar att arrangera de närmaste åren.

Eventpresentation 2021-2029 >>>

För mer information om respektive evenemang, klicka på länkarna i vänsterspalten.