Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Återkoppling U14 Mellersta

Återkoppling U14 Mellersta

Vi har nu genomfört två av tre planerade regionläger för U14 i Region Mellersta. Det har varit ett stort intresse och ett positivt bemötande från föreningar, spelare, föräldrar och tränare. Detta är givetvis väldigt inspirerande för oss som är aktiva i denna verksamhet.

I detta PDF-dokument finns en återkoppling som spänner över både läger 1 i Falun i höstas och läger 2 i Södertälje i vintras. I dokumentet finner ni även utvärderingar av åldersgruppen utifrån spelarutvecklingsplanens olika aspekter.

 

Tidigare i veckan skickades information ut angående nästa regionläger som kommer att äga rum i Uppsala, 13-15 april. Representanter från distrikt och föreningar är mer än gärna välkomna att besöka lägret. Några tränare har deltagit och bott med oss på lägren hittills vilket är en möjlighet att öka kommunikationen och ta del av varandras erfarenheter. Under lägret i Uppsala avser vi att samla alla tränare som är på plats, både de som bor och deltar i lägret, och de som kommer på besök under dagen eller har eget boende. Mer information om detta kommer i kallelsen i slutet på månaden.

 

På basket.se har vi satt samman en sida med information som berör spelarna i regionverksamheten och givetvis även er i distrikten och föreningarna.

 

Fysträning har varit ett område vi har ökat inom regionverksamheten, vilket ni säkerligen har märkt om ni besökt såväl U14 som U15 läger. Vi har skivstångsintroduktion där olika lyftmoment presenteras på video och repeteras, dessa finns nu tillgängliga till er alla på vår youtube-kanal.

 

Vänliga hälsningar,

 

David Leman

Region Mellersta

 

Hitta oss på:

youtube -> youtube.com/basketklipp (eller sök på basket.se) facebook -> facebook.com/basket.se Läs spelet -> www.boktipset.se/reading_game

 

****************************

David Leman

Region Mellersta

Regionansvarig | SBBF

073 - 912 73 72

This is a mailto link

****************************