Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta: Kallelse läger 1 Katrineholm 27-29 sept

Region Mellersta: Kallelse läger 1 Katrineholm 27-29 sept

Nu närmar sig det första U15-lägret för Region Mellersta som äger rum i Katrineholm 27-29 september. I den bifogade kallelsen finns all den info ni behöver men om något skulle vara oklart så är ni naturligtvis välkomna att kontakta mig via mail.

Om ni saknar någon i kallelsen så går det självklart att efteranmäla sig fortfarande men då måste man ta kontakt med mig omgående via mail. Fortfarande en önskan från oss att fler tjejer anmäler sig till lägret, så prata gärna med era kompisar eller era spelare en extra gång.

 

1)      Bifogar även träningsplaneringen så att ni kan se vad det är vi kommer att fokusera på under lägret. Vi kommer även att lägga in ett skivstångsintroduktionspass per grupp under helgen. Se mer om detta på vår länk på Youtube: http://www.youtube.com/playlist?list=PLE5B2F34E2FC754BB&feature=plcp

 

2)      Vi välkomnar klubbcoacher att besöka lägret och vi tror det är viktigt för utvecklingen i regionen att vi ledare som tränar dessa spelare träffas och låter lägren bli en mötesplats för oss alla. Till de klubbcoacher som önskar stanna över helgen erbjuder vi boende på hårt underlag och mat. Kontakta mig senast söndag 22/9 om detta är intressant. Men givetvis är alla klubbcoacher välkomna att besöka lägren även om man bara kan stanna över en dag. Kommer ni på besök, säg gärna hej till mig så jag får möjlighet att träffa er alla.

 

3)      Vi påminner även om att vi önskar att spelarna tar med ett kvitto (bekräftelse) på er inbetalning till lägret, (fredagen den 20 september är sista inbetalningsdag för anmälningsavgiften, se mer info i kallelsen). Detta för att undvika missförstånd och för att spelarna ska lära sig ta ansvar samt lära sig att uppskatta sina "privata sponsorer" :). (Vi gör på samma vis på alla ungdomslandslagsläger som vi ansvarar för).

 

4)      Ni som kommer med tåg kan bli hämtade (och lämnade, TACK Katrineholms IF) på tågstationen i Katrineholm, men ni måste maila tider osv. enligt informationen i kallelsen.

 

5)      Ni spelare som fört skriftlig träningsdagbok i sommar att ta med kopia eller original med ert namn på denna till oss coacher på lägret i Katrineholm. Text från U14 utskick i våras.

"Här kommer ett förslag på sommarträning som kan användas någon gång under sommaren av individ eller av hela laget. Om ni väljer att använda detta så skulle vi uppskatta om spelarna tar med sig sina sommarprogram ifyllda till första lägret för U15 (födda -98) i Katrineholm den 27 september. Ett tips är att ni lägger de utskrivna dokumenten på ert sängbord eller skrivbord så att ni kommer ihåg att skriva i varje kväll ni gjort någon av de olika övningarna. Ni skriver dagens datum i rutan för respektive övning ni genomfört".

Bifogar programmen som ni även hittar på följande länk: https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/Landslag/Regionverksamhet/Forspelarna/

 

Träningsplanering

Kallelse

 

Välkomna till en fullspäckad helg med massor av basket önskar ledarna i Region Mellersta.

 

Med vänlig hälsning / Best regards

David Leman
Regionansvarig Mellersta

Svenska Basketbollförbundet | Swedish Basketball Federation

Idrottens hus, SE-114 73 Stockholm, Sweden
Mail: This is a mailto link
Mobil: 073-9127372