Hoppa till sidans innehåll

Region Mellersta: Kallelse läger 1 Katrineholm 27-29 sept

18 SEP 2013 10:16
Nu närmar sig det första U15-lägret för Region Mellersta som äger rum i Katrineholm 27-29 september. I den bifogade kallelsen finns all den info ni behöver men om något skulle vara oklart så är ni naturligtvis välkomna att kontakta mig via mail.
  • Skapad: 18 SEP 2013 10:16

Om ni saknar någon i kallelsen så går det självklart att efteranmäla sig fortfarande men då måste man ta kontakt med mig omgående via mail. Fortfarande en önskan från oss att fler tjejer anmäler sig till lägret, så prata gärna med era kompisar eller era spelare en extra gång.

 

1)      Bifogar även träningsplaneringen så att ni kan se vad det är vi kommer att fokusera på under lägret. Vi kommer även att lägga in ett skivstångsintroduktionspass per grupp under helgen. Se mer om detta på vår länk på Youtube: http://www.youtube.com/playlist?list=PLE5B2F34E2FC754BB&feature=plcp

 

2)      Vi välkomnar klubbcoacher att besöka lägret och vi tror det är viktigt för utvecklingen i regionen att vi ledare som tränar dessa spelare träffas och låter lägren bli en mötesplats för oss alla. Till de klubbcoacher som önskar stanna över helgen erbjuder vi boende på hårt underlag och mat. Kontakta mig senast söndag 22/9 om detta är intressant. Men givetvis är alla klubbcoacher välkomna att besöka lägren även om man bara kan stanna över en dag. Kommer ni på besök, säg gärna hej till mig så jag får möjlighet att träffa er alla.

 

3)      Vi påminner även om att vi önskar att spelarna tar med ett kvitto (bekräftelse) på er inbetalning till lägret, (fredagen den 20 september är sista inbetalningsdag