Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta: Kallelse utvecklingsläger U14 Örebro 11-13 okt

Region Mellersta: Kallelse utvecklingsläger U14 Örebro 11-13 okt

Här kommer kallelsen till Region Mellerstas utvecklingsläger 1 för U14 i Örebro den 11-13 oktober.

I kallelsen (PDF-fil) finns all den info ni behöver men om något skulle vara oklart så är ni naturligtvis välkomna att kontakta mig via e-post.

 1. Bifogar även träningsplaneringen så att ni kan se vad det är vi kommer att fokusera på under lägret. Vi kommer även att lägga in ett skivstångsintroduktionspass per grupp under helgen. Se mer om detta på vår länk på Youtube

http://www.youtube.com/playlist?list=PLE5B2F34E2FC754BB&feature=plcp

Träningsplanering (PDF-fil)

2. Vi välkomnar klubbcoacher att besöka lägret och vi tror det är viktigt för utvecklingen i regionen att vi ledare som tränar dessa spelare träffas och låter lägren bli en mötesplats för oss alla. Hör av er senast en vecka före lägret så får ni bo och äta gratis med oss. Men givetvis är alla klubbcoacher välkomna att besöka lägren även om man bara kan stanna över en dag. Kommer ni på besök, säg gärna hej till mig så jag får möjlighet att träffa er alla.

 

3. Vi påminner även om att vi önskar att spelarna tar med ett kvitto (bekräftelse) på er inbetalning till lägret, (fredagen den 4 oktober är sista inbetalningsdag för anmälningsavgiften, se mer info i kallelsen). Detta för att undvika missförstånd och för att spelarna ska lära sig ta ansvar samt lära sig att uppskatta sina "privata sponsorer" :). (Vi gör på samma vis på alla ungdomslandslagslägerna som vi ansvarar för).

 

4. Om ni saknar någon i kallelsen så går det självklart att efteranmäla sig fortfarande men då måste man ta kontakt med mig omgående via e-post.  

 

Välkomna till en fullspäckad helg med massor av basket!

 

Med vänlig hälsning / Best regards

David Leman
Regionansvarig Mellersta

Mail: This is a mailto link  

Mobil: 073-912 73 72