Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Sista öppna distriktlagsträffen Hu16, dubbelhelg 16-17 april

Sista öppna distriktlagsträffen Hu16, dubbelhelg 16-17 april

Den 16-17e april bjuder vi in till den sista öppna distriktlagsträffen för Hu16 i Närlundahallen, Askersund. Så är du född 95/96 och lite sugen på att se vad detta är, ta chansen! Det är en två dagars träff som innebär övernattning för de som önskar. Övernattningen kommer att ske i anslutning till hallen på hårt underlag. Tränare kommer att finnas på plats under natten. De spelare som dock vill åka hem över natten får naturligtvis göra detta men det kommer att hållas träningspass till runt 20 tiden på kvällen.

Första passet börjar kl 15.00 på lördagen, var ombytta och klara då. Söndag kommer att börja kl. 09.30 och avslutas 15.00. Ett detaljerat schema över lördag och söndag kommer delas ut på plats. Dagarna kommer att bestå av mycket basket med minst 2 träningspass per dag.


Att ta med:
Vattenflaska
Boll, storlek 7

Ombyte för flera träningspass. Ca 4-5 stycken.Material för övernattning på hårt underlag (Om man väljer det)
Anteckningsmaterial
Svarta och vita t-shirts alternativt vändbart linne med mörka och ljusa färger.
Alla står även för egen mat. Tänk kylbag att ha maten i.

Det finns ett antal restauranger samt ett ICA på gångavstånd från hallen.

VIKTIGT
Vi vill ha in anmälan om att man kommer per mail och det skall mailas till tränare Olle : This is a mailto link, i anmälan skall man skriva om man kommer att sova över eller inte. Var man inte med förra träffen skall man också skriva namn, personnr, klubb, mail och telefonnr. Man kan anmäla sig in i det sista och har man glömt att skicka mailet är man välkommen ändå men vi vill försöka att ha lite ordning på det, så försök att komma ihåg anmälan!

Har ni några frågor tveka inte att kontakta:

Olle Tjälldén
This is a mailto link

eller administrativt ansvarige
Sofie Hogen, 0704808955, This is a mailto link

VÄLKOMNA!
 
önskar
Olle & Edwin, tränarna samt administrativa Sofie