Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 27 februari

28 FEB 2017 10:59
Årsmötet 27 februari i Vetlanda.
  • Uppdaterad: 06 MAR 2017 18:08

Distriktets årsmöte i Vetlanda 27 februari började med information av Smålandsidrottens distriktschef Rickard Strandberg rörande verksamheter som vi alla inom idrotten kommer att beröras av i framtiden och därefter informerade Monica Söderberg från SBBF om pågående och kommande aktiviteter kring projektet "Bli fler".

Därefter vidtog årsmötet där valen utföll enligt valberedningens förslag och då fick distriktet en ny ordförande i Anders Blomqvist från Ljungby efter att Bob Wells "hoppade in" som ordförande under verksamhetsåret 2017.
Ander har bland annat verksamhet i Täby Basket och Kärscher Basket "i bagaget" men ska framemot se till att vidareutveckla distriktets verksamhet - liksom att se till att starta en basketförening i Ljungby...

Distriktets styrelse 2017 består av följande med ansvarsområden efter konstituering - i bilden ovan från vänster:

Ledamot Bob Wells, Tranås - ansvarig för tävlingsverksamheten.
Ledamot Åke Sjögren, Nässjö - ansvarig för utbildningsverksamheten.
Ledamot Gunilla Hultin, Nässjö - ansvarig för EB-verksamheten.
Ledamot Ingrid Håkansson, Nässjö - ansvarig för föreningsutveckling.
Ordförande Ander Blomqvist, Ljungby - övergripande ansvar.
Vice ordförande Gunnar Bergman, Huskvarna - assisterar ordförande.
Ledamot Patrik Wykman, Kalmar - ansvarig för distriktslagsverksamheten.

Styrelsen utsåg även ett verkställande utskott samt diciplinnämnd vilket kommer att uppdateras senare denna vecka här på hemsidan för respektive berörd sida liksom övriga val enligt nedan vid årsmötet.

Årsmötet valde enligt valberedningens förslag Henrik Zäther, Jönköping, till distriktets revisor och Lars Landbring, Nässjö, till revisorssuppleant.

Årsmötet valde om Rikard Nilsson, Västervik, som ordförande av valberedningen liksom omval av Peder Hallgren, Jönköping, som ledamot av valberedningen samt nyval av Anna Håkansson Cantby, Nässjö, som ledamot av valberedningen.

Damir Tolic, Högsby, lämnade distriktstyrelsen, med ansvar för distriktslagsverksamheten, i och med utökat ansvar i sitt "civila" arbete men kommer dock att fortsätta med distriktslag som coach.
Avtackning av Damir kommer att göras av distriktets styrelse senare då han Damir inte kunde delta vid årsmötet på grund av arbetet.

Skribent: Jovan Skundric
E-post: This is a mailto link


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info