Hoppa till sidans innehåll

Premiären genomförd...!

07 MAJ 2018 14:31
Premiären av "Basketparty För Hela Familjen" är genomförd och nu väntar många flera arrangemang runt om i distriktet...!
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2018 14:33

Lördag 5 maj så "skrevs ny baskethistoria" för distriktet i oc med genomförandet av det nya konceptet "Basketparty För Hela Familjen" i Markaryd och Ljungby.

Inne i Hunehallen i Markarayd var det full fart med EB, 3x3 och nytillskottet "Vuxen-EB" som ni ser på bilden uppe till vänster från 11.00 till 16.00.

Så snart någonn var hungrig eller törstig efter aktiviteterna så väntade Ola Hansson från Harrys med en välsmakande burgare och annat gott i food-trucken som stod vid hallen - och senare på dagen väntade middag på Harrys i Ljungby vilket var en bra avslutning på premiären av "Basketparyt"...!

Fler bilder och filmklipp finner ni på Sunnerbo Stars hemsida och FB-sida vilka stod som värd för detta första arrangemang ihop med distriktet.

Inom kort kommer information och inbjudan upp på hemsidan till kommande upplagor av "Basketparty För Hela Familjen" vilka kommer att genomföras runt om i distriktet.

Vi hoppas se både "gamla" basketfantaster i hallen liksom all "nya" som vill testa på sporten - och att även ge alla en möjlighet att lära känna varandra under mer gemytliga former...!

Skribent: Jovan Skundric
E-post: This is a mailto link


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info