Skip to content
 

Kallelse till ÖBBF:s årsmöte 2022

Lördag 25 mars är  det årsmöte för Östsvenska Basketbollförbundet i Stadium Arena, Norrköping. ÖBBF har  12 röstberättigade föreningar till det här årsmötet, en ökning med två föreningar från senaste årsmötet. Kallelse, fullmakt och handlingar inför årsmötet finns på den här sidan: https://www.basket.se/ostsvenska/distriktet/arsmote/arsmoteshandlingar/

Lördag 25 mars är  det årsmöte för Östsvenska Basketbollförbundet i Stadium Arena, Norrköping. ÖBBF har  12 röstberättigade föreningar till det här årsmötet, en ökning med två föreningar från senaste årsmötet.

Kallelse, fullmakt och handlingar inför årsmötet finns på den här sidan: https://www.basket.se/ostsvenska/distriktet/arsmote/arsmoteshandlingar/

Vi använder data i form av cookies (kakor) för att analysera trafik på vår webbplats. Genom att dela informationen om användningen till våra analyspartners kan vi förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer och anpassa dina val på vår sida om datahantering och cookies.

läs mer om cookies

Förklaring nödvändiga cookies

Förklaring statistikcookies