Skip to content
 

Dags att nominera till ÖBBF:s två stipendier

Sendan 2020 delar Östsvenska Basketbollförbundet ut stipendium i kategorierna årets eldsjäl och årets tränare/ledare. Nu är det dags att nominera för säsongen 2022-2023! Sista dag att nominera är 9 mars 2023. Nominering gör du i det här formuläret och alla är välkommen att skicka in nominering. Länk till nominering: https://forms.gle/WYdXPXcHyhUupzre6
Sendan 2020 delar Östsvenska Basketbollförbundet ut stipendium i kategorierna årets eldsjäl och årets tränare/ledare. Nu är det dags att nominera för säsongen 2022-2023!

Sista dag att nominera är 9 mars 2023. Nominering gör du i det här formuläret och alla är välkommen att skicka in nominering.

Länk till nominering:

Vi använder data i form av cookies (kakor) för att analysera trafik på vår webbplats. Genom att dela informationen om användningen till våra analyspartners kan vi förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer och anpassa dina val på vår sida om datahantering och cookies.

läs mer om cookies

Förklaring nödvändiga cookies

Förklaring statistikcookies