Skip to content
 

Ny föreningsutvecklare

Hej Östsvenska! Det är med stor glädje och stolthet jag vill presentera mig själv som Östsvenska BDF:s nya föreningsutvecklare. Jag heter Thomas Lönnström och påbörjade mitt uppdrag den 9 januari och håller just nu på att ordna med allt praktiskt kring mitt nya uppdrag samt försöker skapa mig en bild av distriktets alla föreningar, verksamheter […]

Hej Östsvenska!

Det är med stor glädje och stolthet jag vill presentera mig själv som Östsvenska BDF:s nya föreningsutvecklare. Jag heter Thomas Lönnström och påbörjade mitt uppdrag den 9 januari och håller just nu på att ordna med allt praktiskt kring mitt nya uppdrag samt försöker skapa mig en bild av distriktets alla föreningar, verksamheter och samarbetspartners m m.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm där jag är född och uppvuxen och där jag även har varit engagerad inom basketen i många år och då främst som ledare och coach på ungdomssidan. De senaste åren har jag flytt storstan och för närvarande bor i norra Uppland där jag har dragit igång ett antal basketklubbar, både i kommunen där jag bor, men även i de intilliggande kommunerna. Jag har lång erfarenhet av att starta och driva basketföreningar, arrangera turneringar, läger och clinics m m. Jag har även, under ett par års tid varit drivkraften bakom dambasketsajten Passion4Basketball. Jag har genom åren varit aktiv i basketklubbar som Bagarmossen Basket, Polisen Basket, Hammarby Basket, IK Eos, Sätra Basket, Färnebo Eagels, Östervåla Buzzards, Heby Hawks och senast Avesta Diamonds.

Mitt mål är att träffa och göra ett s k studiebesök hos alla distriktets föreningar under våren och detta dels för att bekanta mig med människorna bakom klubbloggan och dels för att skapa mig en bild av era visioner, utmaningar och önskemål. Jag hoppas att jag kan vara behjälplig och dela med mig, dels av mina kunskaper och erfarenheter så att vi tillsammans kan utveckla och förbättra distriktets verksamhet ytterligare, men även, som den eldsjäl jag är, dela med mig av min energi, driv och positiva framtidstro. Jag kommer finnas till hjälp för alla distriktets föreningar som önskar vägledning och/eller idéer för att utveckla er verksamhet.

Ni får gärna ta kontakt med mig om ni har några frågor eller funderingar eller kanske redan nu vill boka in ett sammanträffande. Jag hoppas i alla fall att vi ses i någon hall inom kort.

Thomas Lönnström
Föreningsutvecklare – Östsvenska BDF
073-9926260
thomas.ostsvenska@yahoo.com

Vi använder data i form av cookies (kakor) för att analysera trafik på vår webbplats. Genom att dela informationen om användningen till våra analyspartners kan vi förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer och anpassa dina val på vår sida om datahantering och cookies.

läs mer om cookies

Förklaring nödvändiga cookies

Förklaring statistikcookies