Hem / Tjäna pengar till er förening eller lag genom Vimla!

Tjäna pengar till er förening eller lag genom Vimla!

Make it rain! Ni kanske har hört att vi inom Svensk Basket har en ny samarbetspartner i Vimla? Prismässigt är de grymma och det gäller inte minst det erbjudande de nu ger till alla med en koppling till Svensk Basket!

Vimla är mobiloperatören som fem år i rad har blivit utnämnd till Sveriges bästa, de har grym täckning då de använder Telenors nät, de sysslar inte med bindningstider, har fria samtal och sms, och outnyttjad surf får man dessutom spara. Prismässigt är de också grymma och det gäller inte minst det erbjudande de nu ger till alla med en koppling till Svensk Basket! 

Sveriges alla basketföreningar eller basketlag har genom vårt samarbete med Vimla nu chansen att tjäna fina pengar till klubb- eller lagkassan. Vimla har tagit fram ett specialerbjudande som ger 75% rabatt på abonnemangskostnaden och samtidigt stöttar man er verksamhet. Er förening eller lag får en egen beställningssida dit ni kan hänvisa alla och erhåller dels en fast ersättning per tecknat abonnemang, dels en löpande ersättning per månad. Ni kan alltså tjäna pengar medan ni tränar, spelar, sover och kommer kunna ha råd att exempelvis åka på fler cuper samtidigt som de som tecknat ett abonnemang får det väldigt förmånligt och bra. Vi ser bara vinnare i detta och hoppas därför att ni som förening eller lag vill hoppa på och engagera er. Då hjälper ni även Svensk Basket att fortsätta utvecklas!

Vill även nämna att Vimla också är en riktig sköning. De är, precis som vi inom Svensk Basket, lekfulla, framåtlutade och agerar efter en värdegrund som har fokus på jämställdhet och mångfald, och en alldeles egen kultur och cool livsstil. Vimla kommer ni i basketsammanhang främst under 2022 att stöta på i samband med USM Final 4 i Uppsala och vid sommarens streetbasketaktiviteter.  

För mer information om erbjudandet till föreningar och lag se följande material:
Föreningserbjudande - Vimla vid nätet >>>

Om ni inte behöver läsa mera och direkt vill komma i gång och samarbeta med Vimla, kontaktar ni dem på This is a mailto link och lämnar era förenings- och kontaktuppgifter.

Lycka till & Make it Rain!